Důkazy o obchodování s potracenými dětmi jsou pravdivé.

Šojdrová, Svoboda a další žádají vykázání IPPF z Evropského parlamentu

4. 10. 2015  (hpz)


 

Soudní analýza záznamů o obchodech s orgány a tkáněmi potracených dětí potvrdila, že jsou autentické. Skandál kolem americké organizace Planned Parenthood a výpovědí jejích zaměstnanců zachycených skrytou kameru tak stále pokračuje. Zároveň žádá skupina europoslanců předsedu Evropského Parlamentu, aby zakázal mezinárodní organizaci IPPF vstup do prostor EP.

Ředitelka americké organizace Planned Parenthood Cecile Richarsová čelila dotazům v Kongresu, protože finance, které Planned Parenthood každoročně dostává, pocházejí i z peněz daňových poplatníků. Richardsová, která tvrdila, že záznamy pořízené skrytou kamerou byly zfalšovány a Planned Parenthood nabízí hlavně antikoncepci, rakovinový screening a další zdravotní služby a tzv. dárcovství orgánů a tkání potracených dětí provádí jen jedno procento jejich klinik a to legálně, byla nucena přiznat, že její organizace utrácí velké množství financí za cestování, zábavu a horentní platy, zatímco nabízené zdravotní služby jsou tím pádem redukovány. Sama Richardsová ročně pobírá odměny ve výši 520 000 dolarů.

Republikáni dali jasně najevo, že Planned Parenthood nepotřebuje federální dotace a záznamy označili za "barbarské a odporné". Soudní analýza deseti videí pořízených americkým Centrem pro lékařský pokrok potvrdila, že záznamy jsou autentické a nebyly zfalšovány. Ve videích zaměstnanci Planned Parenthood popisovali, jak získávají tkáně potracených dětí pro výzkum, což je v rozporu se zákonem.

Demokraté naopak stojí za Planned Parenthood a prezident Obama pohrozil, že republikánské zrušení federálních dotací bude vetovat. Roční rozpočet Planned Parenthood představuje 1,3 miliard dolarů. Třetina - asi 450 milionů dolarů - pochází z federální pokladny a má hradit služby pro nemajetné pacienty. Tyto finance chtějí nyní dva výbory Sněmovny reprezentantů přesunout do komunitních zdravotních středisek. Planned Parenthood má být i nadále předmětem vyšetřování ze strany Kongresu.

V Evropském parlamentu se konaly semináře na podporu a přímo organizované IPPF a socialistickými a liberálními europoslanci na podporu tzv. reprodukčního zdraví. Proto sepsala skupina europoslanců dopis (viz zde a zde), která žádá předsedu Evropského parlamentu Martina Schulze, aby jednal "bez zbytečného odkladu" a "zakázal přístup IPPF a všech jejích zaměstanců na půdu Evropského parlamentu". Mezi signatáři dopisu jsou i Pavel Svoboda a Michaela Šojdrová.

Skandál kolem aktivit Planned Parenthood a zabíjení dětí před narozením tak jasně vymezil strany - jedna to považuje za zcela legitimní a druhá s tím naprosto nesouhlasí.

 

Zdroj: FoxNews, Agenda Europe

 

(Převzato z http://hnutiprozivot.cz/
Pro Listář vybral mh)

 

 *          *          *

 

Komentář k tomuto článku můžete napsat do knihy návštěv. Uveďte prosím název a datum článku, k němuž se vyjadřujete. 

 

J. Khler: Sv. Cyril a Metodj

INFORMOVAT O NOVINKCH

_______________ 

RUBRIKY:

vodn strana

Nmty, pipomnky
a sdlen ten

Zpravodajstv z kesanskho svta

Ekumenismus

SGAD-D a MOCHES

MSK

Monitor

Pozvnky

Moravsk ma

Sv. Cyril a Metodj a jejich doba

Duchovn ivot

Ikony

Osobnosti

K zamylen

Souasn Morava

Rodinn kronika

Poezie

Humor

Rzn

Kontakt na redakci